Alarmsystemen

Renotect kiest bewust voor Jablotron als partner voor alarmsystemen. Dankzij deze topsystemen kunnen we onze klanten immers een summum aan beveiliging garanderen.

 

Besparende installatie                           

De combinatie van een draadloze en bedrade uitvoering van het alarm JABLOTRON 100 maakt een efficiënte installatie mogelijk voor uw object en is daardoor goed voor uw potemonnee. Profiteer van de unieke draadloze technologie van jablotron!

Multifunctioneel gebruik

De JABLOTRON 100 beschermt u niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand, wateroverlast of gaslekkage. Het kan de verwarming bedienen of de garagedeur openen. Maak volledig gebruik van deze toptechnologie!

   


JABLOTRON 100
Professionele beveiliging was nog nooit zo eenvoudig. Uitbreidbaar, met afstandsbediening gemakkelijk instelbaar. En, het ziet er goed uit!

De JA-100 is een revolutionair draadloos systeem voor de beveiliging van objecten. Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen,overvallen en mogelijke andere risico's. Het systeem biedt tevens automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening)

 


Overal toegankelijk 

Dankzij de gratis bediening via het internet heeft u overal toegang tot de JABLOTRON 100 via uw computer, tablet of smartphone. U bedient onbeperkt het alarm en bekijkt de gebeurtenissen.                                                                                                               


 


Tijdloos ontwerp

Het uiterlijk van de afzonderlijke componenten van het alarm JABLOTRON 100 werd ontworpen in samenwerking met de designers. Ontdek de schoonheid die moeiteloos overgaat in uw eigen huis.
 

  

 

Bekijk hier de catalogus!
JA100 Gebruikershandleiding

Producten

 • Jablotron
 • Jablotron
 • Jablotron 100

Getuigenis

Al de gemaakte afspraken zijn keurig nageleefd en bij de kleinste verandering werden wij gecontacteerd om een passende oplossing te bieden aan het project.

Kevin Dekeyzer uit Torhout

Contact

 • Bureau

  L. Devischstraat 20,
  8211 Aartrijke
  Tel. +32 475 31 77 02
  info@renotect.be

 • Werkplaats

  Marsbiebuikstraat 17
  8210 Zedelgem

Weerbericht

Brugge